bron: https://www.stokhem38.nl/nl/gastenboek

Vakantiehuis Stokhem 38

Incl. opgemaakte bedden, WiFi, een eigen voortuintje en wandelpaden die bij de voordeur beginnen!

Vakantiehuis Stokhem 38
Stokhem 38
6321 PG Wijlre

Laat een berichtje achter

Gastenboek

Jeannette en Karlos

Wat een gezellig, knus huisje is dit. Alles wat je nodig had was er. Lekker knus en kneuterig. Wij hebben het prima naar ons zin gehad in Stokhem 38, en we komen graag nog een keertje terug.

Anna en Arie

Wauw, wat hebben wij een paar geweldige dagen gehad in dit fijne vakantiehuisje! Het is zeer sfeervol, de ligging is perfect , je wandelt zo de natuur in. In het vakantiehuisje is alles aanwezig, het ontbrak ons aan niets. Bovendien was het ook heel schoon. We hadden fijn contact via de mail met de eigenaresse, ze reageert snel en denkt in alles mee. Kortom, een fantastische plek om even heerlijk helemaal weg te zijn! Ook ideaal voor een weekendje Maastricht. En oh ja, eten bij het Hijgend Hert in Vijlen is zeker een tip!

Willem en Coby Nijmeijer

We hebben heerlijk genoten van dit mooie optrekje een aantal dagen. Alles netjes en een goed bed. Alleraardigste mensen in dit dorp. Je kunt hier prachtig wandelen en ook fietsen. In Gulpen konden we alle dagelijkse boodschappen halen - heerlijk lunchen en een borreltje drinken. Wil je na een stevige wandeling een hapje eten dat kan dat bij het "Hijgend Hert". Wij hebben mooie dagen gehad. Bedankt !!

Antoinette & Mark

Wat een fijne plek en een compleet huisje. Knus en compleet. Heerlijk gewandeld en genoten! Wat een mooie omgeving.

www.stokhem38.nl

© 2023 Stokhem 38

Site by Alsjeblaft!